Upplägg

Åland Runt är inte ett lopp utan mer av en upplevelse i stil med Gotland 360. Arrangemanget är ideellt och skapat för att ha trevligt med människor som älskar att cykla och njuta av livet.


En del av deltagaravgiften går oavkortat till Läkare utan gränser via Team Utan Gränsers insamling.

Vi bor fantastiskt bra på Käringsund Resort, Stugorna är väldigt bekväma och de flesta har öppen spis, bastu och cykeltvätt.

Vi äter frukost och efter genomgång och gruppval så cyklar vi iväg. Turerna leds av lokala guider och det finns fartgrupper för alla, från snygg till riktigt snabba XXL, men ingen blir lämnad ensam. Det finns även en servicebil standby om någon får problem.

Rutterna blir lite längre ju snabbare grupp man väljer, på så sätt kommer vi alla fram till lunch och fika ungefär samtidigt, dessa intar vi på riktigt härliga restauranger och caféer. De är en upplevelse i sig själva.

I eventet ingår allt. Boende, mat, fika, bastu badtunna, grillmiddag med föredrag och cykling. Man kan också göra tillval som t.ex. massage.

På lördag kväll väntar Bastu och Badtunna med dopp i havet. När vi badat klart står en bättre Grillbuffé uppdukad som avslutas med ett urval av desserter, som vi avnjuter medan vi tar del av ett spännande föredrag.

På söndag så har man kvar sin stuga till avfärd, så att man i lugn och ro kan duscha, packa och umgås innan färjan tar oss åter till Sverige

På lördag kommer vi också åka den unika cykelfärjan, det är ett rätt ovanligt och alltid lika uppskattat moment.

Priser

Pris i dubbelrum: 323€ (Har förklarats så här: Dubbelrum = delar rum med annan person. I samma stuga bor även 1-2 person (-er)  med vilka man delar vardagsrum, kök och toalett med.

Pris i enkelrum: 355€ (Har förklarats så här: Enkelrum = eget rum. I samma stuga bor även 1-2 person(-er) med vilka man delar vardagsrum, kök och toalett med)

Extra natt inkl frukost: 40€ (Torsdag – fredag och Söndag – måndag kan bokas som extra nätter)
Om man deltar utan boende betalar man 54€ för lördag och 33€ för söndag.

Massage (25min på lördagkväll)  40€

%d bloggare gillar detta: